14. maj. 2021
Af Majken Munk

Victor Lander fra LEGO Masters: Jeg prøvede at hyle Søren ud af den

Victor Lander og Søren Dyrhøj 
Victor Lander og Søren Dyrhøj
Foto: Henrik Ohsten/ TV 2
På hver optagelse af TV 2-programmet ”LEGO Masters” forsøgte Victor Lander at få dommer Søren Dyrhøj til at grine, lige før kameraerne rullede.

For seere, der følger med i ”LEGO Masters” på TV 2, står det meget klart, at værten Victor Lander er noget af en spasmager.

Victor Lander, der også lever af at være komiker, havde en mission før hver eneste optagelse, nemlig at få kollegaen Søren Dyrhøj til at grine.

Umiddelbart samarbejde

Før ”LEGO Masters” havde Victor Lander og Søren Dyrhøj, der er dommer i programmet, aldrig mødt hinanden, men samarbejdet imellem dem fungerede godt ret hurtigt.

Faktisk arbejdede de så godt sammen, at Victor Lander vurderede, han sagtens kunne tage lidt gas på sin kollega.

- Jeg tror, jeg havde en idé om, at jeg gerne ville have Søren til at grine hver gang, vi startede programmet op. Det ved jeg, at jeg gjorde, men de har bare ikke taget dem alle sammen med, desværre. Der er nogle af dem, hvor jeg fik ham til at grine med ting, der ikke må komme med på tv, siger Victor Lander.

Ved siden af sig selv

Det var en del af en større plan, som Victor Lander havde udtænkt.

Han var ret opsat på at hyle Søren Dyrhøj ud af den før hver optagelse.

- Jeg havde en plan om, at Søren lige skal være lidt ved siden af sig selv, når deltagerne kommer ind ad den dør der. Det lykkedes jeg meget godt med, siger Victor Lander grinende.

Se om det virkelig er lykkedes for Victor Lander at få Søren Dyrhøj til at grine hver fredag klokken 20.00 på TV 2.

Læs mere om: