11. jun. 2020
Af John Lautrup

VIDEO: Hans Engell: Sådan opdagede jeg, at jeg er ved at blive gammel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Hans Engell, 71 år, nyder livet med sin hustru, Pernille Engell, 63 år, og det agter de at blive ved med at gøre ind i alderdommen. BILLED-BLADET har besøgt dem.

Hans Engell er efterhånden blevet 71 år, men er stadig hyperaktiv som politisk kommentator på TV 2. I videoen fortæller han, hvordan han opdagede, at han trods alt er ved at blive gammel, og hvad han tænker om sin alderdom.

En alderdom, han ikke er spor nervøs for.

- Jeg er meget omhyggelig med at blive tjekket hos lægen med blodprøver og blodtryk. Min ældste datter, som er afdelingssygeplejerske, mener nærmest, at jeg er hypokonder. Hun siger, at få trækker så meget på sundhedsvæsenet som jeg. Ha-ha. Det kan da godt være, at hun har ret. Jeg kan godt lide at have styr på tingene. Også mit helbred. Men jeg har ikke nogen form for angst for at blive gammel. Jeg imødeser alle de sidste år af mit liv med ro og afklaring, smiler Hans Engell og fortæller, at han og hans kone, Pernille Engell, har en aftale om hver dag at smide to ting hver ud fra husholdningen. For de er trods alt bevidste om, at der skal ryddes op før tæppefald.

BILLED-BLADET har besøgt Pernille og Hans Engell. Læs stort interview i bladet, som kan købes fra torsdag den 11. juni.

Læs mere om: