Vild dag for modig Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

Foto: Aller Foto
Den tidligere fodboldstjerne Jesper Grønkjær fortalte i Go’ aften Live på TV 2 om sin alvorlige sygdom, og derefter tog han direkte på job og leverede varen med stil på kanalen 3+.

Den tidligere fodboldstjerne og landsholdshelt Jesper Grønkjær viste stort mod onsdag aften, da han gik på direkte tv og talte ud om sin alvorlige depression og de konsekvenser, problemet hat haft for ham i et par svære år.

Jesper var helt nede i det dybeste hul.

Det fortalte han åbent og meget følelsesladet om i et interview på TV 2 i Go Aften Live, hvor Lasse Sjørslev sad foran ham.

Jesper Grønkjær i sort hul

Grønkjær har via de sociale medier forleden gjort det klart, at han er stoppet med antidepressiv medicin, efter han for næsten fire år siden gik helt ned med flaget, blev ramt af en depression og måtte lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling.

Derfor gik Jesper på tv

- Det var et råb om hjælp. Og det er også derfor, jeg sidder her i dag. Jeg er helbredt, om du vil, sagde Jesper i studiet til Lasse Sjørslev.

Efter at have været med i Go’ aften Live tog modige Jesper Grønkjær direkte fra TV 2-studiet på job i tv-studiet i Jenagade på Amager for at kommentere en stor fodboldkamp på kanalen 3+.

Jesper på banen

Jesper Grønkjær var sent onsdag aften fra klokken 21.00 til 23.00 medkommentator på Champions League-fodboldkampen Bayern München-Paris Saint Germain, og han leverede vanen tro varen med masser af overskud.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden