Mathias Gidsel træffer overraskende beslutning: Det helt rigtige for mig

Mathias Gidsel

Mathias Gidsel

Foto: Ritzau/Scanpix
Danmarks unge håndboldstjerne Mathias Gidsel er et hot navn overalt i håndbold-Europa. Nu har han truffet en stor og ret overraskende beslutning.

For håndboldspilleren Mathias Gidsel, 22, blev VM i Egypten i januar det helt store internationale gennembrud, og lige siden har der været stor interesse for ham og hans sportslige fremtid.

Mathias Gidsel er en superstjerne

Gidsel gik i løbet af januar fra at være et forholdsvis ubeskrevet blad fra klubben GOG på Fyn til at være en lysende verdensstjerne, der spillede en afgørende rolle, da Danmark vandt VM-guld.

Alle elsker Gidsel

Oveni det hele viste den smilende gut, at han har masser af X Factor, og hele Danmark faldt pladask for ham.

Også ude i håndbold-Europa er Mathias et hit, og de står i kø for at få fingrene i ham i både tyske klubber og spanske klubber, hvor pengene er noget større end i Danmark.

Stor beslutning

Nu har den danske landsholdsspiller Mathias Gidsel dog truffet en stor og for mange noget overraskende beslutning.

I stedet for at tage til en stor klub i udlandet, så har den sindige mand valgt at blive i Danmark og har forlænget kontrakten med klubben GOG.

Det melder den fynske klub ud på sin hjemmeside, hvor man også kan læse, at den nye kontrakt løber frem til sommeren 2024.

Udlandet må altså vente lidt endnu, kommer det fra Gidsel.

Drømmer naturligvis

- Jeg drømmer selvfølgelig også om at komme til udlandet og spille en dag, men når jeg ser på min udvikling i GOG og klubbens position i toppen af dansk håndbold, så er det det helt rigtige for mig at blive her lige nu, siger Mathias, der ved, at han nok skal få et udenlandseventyr en dag.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden