Tirsdag, 6. april 2021 - af Ulrik Ulriksen

Glad Caroline Fleming: I dag er en virkelig stor dag

Caroline Fleming
Caroline Fleming
Foto: Martin Høien
For Caroline Fleming er dagen i dag noget helt specielt. – En virkelig, virkelig stor dag, kommer det begejstret fra Caroline selv.

Caroline Fleming, 45, overraskede alle med undtagelse af de nærmeste venner, da hun i februar fortalte, at hun havde fået stillet diagnosen ADHD ligesom sin yngste søn Nicholas.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra i dag er Caroline begyndt at tage sin medicin for den neuropsykologiske lidelse.

Det melder Caroline Fleming glad ud på de sociale medier.

- I dag er en virkelig, virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD-medicin, kommer det fra Caroline, der samtidig på Instagram skriver, at hun lige nu har det ret mærkeligt.

Lettelse for Caroline Fleming

For Caroline er det en lettelse at få medicinen, så hun kan få lidt mere ro på i dagligdagen, der tidligere har været præget af et opskruet tempo og alt for mange projekter på samme tid.

Caroline Fleming skriver i opslaget på Instagram, at hun aldrig havde troet, at den diagnose, hun for få år siden troede var forbeholdt uartige børn, en dag skulle blive hendes egen.

Meget klogere

I dag er Caroline Fleming blevet meget klogere og hun forstår blandt andet, hvorfor hun har haft helt særlige udfordringer gennem årene, der blandt andet har budt på mental mistrivsel som angst og tvangstanker.

En bedre hverdag

Caroline Fleming er blevet ambassadør for ADHD-foreningen og ser frem til, at medicinen kan hjælpe hende til at få en bedre hverdag med sine børn.

Til sidst i opslaget på Instagram takker Caroline desuden ADHD Foreningen for deres tro på hende.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden