Fredag, 13. september 2013 — af Preben Petersen

Vild med dans åbnede med et brag

Mette Blomsterberg og Michael Olesen
Mette Blomsterberg og Michael Olesen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var underholdning for alle pengene, da Vild med dans for tiende gang viste sin berettigelse fredag aften.

Jubilæumssæsonen af TV 2-succesen Vild med dans startede fredag med at være tro mod de foregående ni sæsoner: Den stod på et overflødighedshorn af underholdning i trygge rammer - og så alligevel med en helt ny oplevelse.

12 nye kendisdansere kalder på nysgeriigheden og den nye vært Sarah Grünewald blev målt og vejet hjemme i stuerne. Er hun lige så god som Christiane og de andre forgængere? Smuk og frisk var Sarah Grünewald i hvert fald i en stram, sort blondekjole.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seks af de 12 par kom på gulvet, og de leverede varen på hver sin måde. Mads Laudrup og Claudia Rex viste, at de kan blive manges yndlinge med en fin vals, der var fuld af underlagt ungdommelig usikkerhed på den søde måde, Deres modsætninger var på mange måder Mie Moltke og musikeren Mattias Hundebøll, der udstrålede en anderledes rå og fræk energi i deres vals. Konditoren Mette Blomsterberg og hendes partner Michael Olesen dansede også vals og placerede sig indtryksmæssigt lige midt mellem de to andre valsepar.

De tre resterende par på gulvet dansede cha cha cha, og det så lidt mere krævende ud. Især DJ Le Gammeltoft, som danser med debutanttræneren Frederik Nonnemann og skuespiller Claes Kasper Bang, der danser med Katrine Bonde, havde begynder-hyr med helhedsindtrykket. Bedst i dén kategori var bordtennisspilleren Mie Skov og Vild med dans-veteranen Mads Vad.

De seks par, der først skal i konkurrence i show nummer to, gav en smagsprøve på deres niveau i en fællesdans til tonerne af en helt ny Rasmus Seebach-sang, som fik en lige så overbevisende premiere som det TV-program, den blev lanceret i.

Læs hvorfor Rasmus Seebach synger om Olivia her!

Dommerne efterlod bordtennisspilleren Mie Skov og Mads Vad som deres favoritter på aftenen, mens Claes Kasper Bang og Katrine Bonde fik de dårligste karakterer.

Seerne var helt traditionelt uenige med dommerne, så Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann blev sendt til tælling og risikerer en tidlig exit i omdans mod næste uges dårligst placerede par. En skidt situation, da Le Gammeltoft skal til Afrika hele den kommende uge og ikke kan træne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden