28. jun. 2017
Af Majken Munk

VILD MED DANS: Bedrag-stjerne glæder sig til at danse

Lucas Hansen
Lucas Hansen
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Lucas Hansen, der er bedst kendt som Bimse fra ”Bedrag”, skal medvirke i ”Vild med dans”, og det glæder han sig til.

Seerne lærte ham at kende som den smånaive mekaniker Bimse, når de søndag aften fulgte med i DR-serien ”Bedrag”. Men nu kommer seerne også til at lære manden bag Bimse, Lucas Hansen, lidt bedre at kende, når han til efteråret træder ind på dansegulvet i ”Vild med dans”.

Har altid gerne ville

– Jeg har altid godt kunne tænke mig at være med i det program, og da de så spurgte, sagde jeg ja. Jeg tænkte, at jeg nok aldrig får mulighed for at lære og danse i så professionelle omgivelser som i ”Vild med dans”, fortæller Lucas Hansen til BILLED-BLADET.

Skuespilleren er først for nylig flyttet hjem til Danmark efter flere år i USA, hvor han også er uddannet, men han har stadig fulgt med i den populære dansekonkurrence. Han har både set den danske, engelske og amerikanske version af ”Vild med dans”.

Lucas Hansen ser positivt på sine chancer

Der er ingen tvivl om, at det er en stor udfordring at medvirke i ”Vild med dans”, men det ser Lucas Hansen meget frem til.

– Jeg er positiv. Sådan er jeg også, når jeg skal til casting. Jeg går ind og tror, at jeg får rollen, men sådan ender det jo ikke altid. Men jeg er et stort konkurrencemenneske, fortæller skuespilleren grinende.

LÆS MERE: SE BILLEDET: Kan du kende "Bedrag"-skuespilleren?

Læs mere om: