Søndag, 20. december 2020 - af Christinna Braun

VILD MED DANS: Det kunne ikke være anderledes

Merete og Thomas
Merete og Thomas
Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
”Vild med dans” blev rundet af med en smuk finale lørdag aften.

Lørdag aften på TV 2 stod i dansens tegn, da ”Vild med dans”-finalen rullede over skærmen. Et vinderpar skulle findes – og efter en individuel dans, en showdans og en freestyle kunne de to værtinder erklære Merete og Thomas for vindere af ”Vild med dans” 2020.

Udfaldet kunne ikke have været anderledes, siger BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg.

- Det var virkelig en forrygende flot finale, og som aftenen skred frem, var der ingen tvivl om, at Merete og Thomas ville ende som dommernes vindere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dommerne belønnede Merete og Thomas med 5x10 i karakter i både den individuelle dans og i showdansen og 5X10 og et enkelt 9 tal i freestylen.

- De to gange topkarakter blev leveret ved en især meget teknisk flot og veludført tango. Man kunne virkelig se, hvor meget tolv ugers forskel havde gjort for Merete. Ikke at hun ikke var ganske dygtig i den første uge, men her i finalen var hun i særklasse. Der var virkelig ingen tvivl om, at de havde sat kurs mod trofæet, lyder det fra Lone Vandborg.

Flot 2.- og 3. plads

Lige efter Merete og Thomas kom Albert og Jenna på en flot andenplads.

- Især deres freestyle var i topklasse. Sikke en smuk begyndelse med overraskelsen i form af Albert ved klaveret. De formåede at lave underholdning af meget få midler ved at hoppe op og ned af klaveret og udvise fantastisk danseglæde. Det var en ren ”Albert og Jenna”-dans.

Dommerne belønnede Albert og Jenna med 43 i karakter for deres tango, mens showdansen gav 46 i karakter. Til gengæld scorede de top i freestylen med flotte 5x10-taller.

- I min bog vandt Albert og Jenna klart freestylen, siger BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert.

På en flot tredjeplads kom Nukâka og Silas, der ligeledes scorede flotte karakterer for aftenens danse. Parret fik 46 i karakter for deres vals og 44 i karakter for showdansen. Freestylen gav 3x10 og 2x9.

- For min smag var der for lidt dans i Nukâka og Silas’ freestyle. Men den var både spændende og anderledes, og den var enormt personlig.

 

 

Fortjente stemmer

- Det spændende var jo så, som det er i finalen, hvordan dansene ville falde i seernes smag. Her var det tydeligt, at seerne tog Merete og Thomas’ naturlighed, deres oprigtige danseglæde og deres ihærdige indsats i træningslokalet til sig, hvilket må have givet en masse fortjente sms-stemmer.

- Ikke alene har hun den bedste i de tolv uger, hun var også essensen af at være vild med dans. Man kunne virkelig mærke på hende, at hun elskede hvert sekund.

- Spørgsmålet er, om der nogensinde har været nogen i programmet, der har været mere vild med dans end Merete. Det skinnede simpelthen igennem i alt, hvad hun foretog sig, afslutter Lone Vandborg.

Stort tillykke, Merete og Thomas, med jeres flotte førsteplads!

Tak for en skøn oplevelse til de to andre par, og tusind tak for en fantastisk ”Vild med dans”-sæson. Til alle er der bare at sige: Tak for dansen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden