24. sep. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Vild med dans-ekspertens bud: De ryger i omdans

Vild med dans 2021
Vild med dans 2021
Foto: Jesper Sunesen
Der er lagt op til endnu en spændende aften på dansegulvet.

Fredag aften byder Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald endnu en gang velkommen til Danmarks modigste dansere, når det tredje program i denne sæson af ”Vild med dans” løber over skærmen.

I sidste uge røg årets første par ud – nemlig skuespiller Jannie Faurschou og hendes dansepartner Martin Reichhardt – og fredag aften skal vi så igen sige farvel til et dansepar.

Ni par går direkte videre, mens to par må igennem en omdans – og her kommer BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg med sit bud på, hvem der risikerer at ryge ud fredag aften.

Hun forudsiger, at maratonløberen Abdi Ulad og hans partner Malene Østergaard, der var i omdans i sidste uge, godt kan forberede sig på endnu en tur i farezonen.

- Abdi skal gøre sig klar til endnu en omdans. Det kan næsten ikke være anderledes, når man tænker på hans tidligere karakterer og taget i betragtning af, at han var i omdans sidste fredag, siger Lone Vandborg.

Det er dog lidt mere usikkert, hvem det andet par bliver, og selv om BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert mener, at entertainer Jacob Haugaard godt kan indstille sig på aftenens laveste dommerkarakterer, så forudsiger hun også, at der er en god chance for, at han alligevel undgår omdansen.

- Der er ingen tvivl om, at rent dansemæssigt ligger Jacob Haugaard i bunden, og at han nok vil få aftenens laveste dommerkarakter igen, men jeg tror, at der er en god mulighed for, at seernes sms-stemmer vil redde ham endnu en gang, siger Lone Vandborg.

I stedet falder hendes bud på, at det bliver YouTube-stjernen Lakserytteren og hans partner Mille Funk, der kommer til at stå tilbage i omdansen sammen med Abdi Ulad.

Lone Vandborg peger på en særlig grund til, at det er ekstra svært at forudsige danseparrenes samlede placeringer i år.

- I denne sæson har vi indtil nu oplevet større uenighed hos dommerne i forhold til deres ord og karakterer til nydanserne, end vi tidligere har set. Det gør det sværere at regne ud, hvor parrene ender i den samlede stilling. Det bliver spændende at se, om vi også i denne uge kommer til at opleve den dynamiske dommerdivergens, vi har set de sidste to fredage, siger Lone Vandborg.

Hvordan det går med danseparrene og dommerkaraktererne, kan du følge med i fredag aften, når der er ”Vild med dans” kl. 20 på TV 2.

Læs mere om: