16. sep. 2016
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans: Kirsten Siggaard og Thomas Evers glæder sig til at danse vals

Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen
Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen
Foto: Hanne Juul
De seks par, der sidste fredag dansede fællesdans, skal i aften, 16. september, danse individuelt i program to af "Vild med dans" 2016.

Et "Vild med dans"-par har levet i ekstra spænding i en hel uge. Nemlig filminstruktøren Søren Fauli og hans dansepartner Karina Frimodt.

De har nemlig hele ugen vidst, at de skal i omdans mod det par, der i program to, 16. september, scorer færrest point.

LÆS MERE: TV-kokken tog sin "Vild med dans"-partner med hjem til Bornholm

Ved premiere-aftenen sidste fredag dansede seks par individuelt, og seks par dansede fællesdans.

I program to er det de seks par, der dansede fællesdans, der skal vise deres dans for dommere, publikum i studiet og alle seerne hjemme i stuerne.

Kirsten og Thomas i en vals

Sanger Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen skal danse vals, og det samme skal skuespiller Laura Bach og Michael Olesen og designer Nicholas Nybro og Luise Dons.

I en cha-cha-cha skal vi se: bokser Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard, sanger Thomas Buttenschøn og Mie Moltke og TV-kok Gorm Wisweh og Sofie Kruuse.

"Toppen af Poppen"-deltagere spiller live

Djämes Braun, der i øjeblikket er aktuelle i "Toppen af Poppen", optræder live til Gorm Wisweh og Sofie Kruuses cha-cha-cha.

LÆS MERE: Karina Frimodt og Søren Fauli får uventet støtte ttil omdans - se fra hvem

Og Ida Nielsen - også kendt som Princes bassist Bas-Ida - spiller live til fællesdansen, hvor vi skal se følgende par: TV-vært Lene Beier og Frederik Nonnemann, skuespiller Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk, fægter Patrick Jørgensen og Jenna Bagge, sanger Julie Chrisitansen og Marc Mariboe Christensen, skuespiller Mille Dinesen og Mads Vad samt filminstruktør Søren Fauli og Karina Frimodt.

Læs mere om: