8. sep. 2018
Af Malan Joensen

Vild med dans: Skøn stemning og akut grineflip i sæsonens første program

Esbern Syhler-Hansen og Rosa Kildahl.
Esbern Syhler-Hansen og Rosa Kildahl.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Rosa Kildahl fra "Den store bagedyst" charmerede alle med Cha-cha-cha og ærlighed.

Det var 12 spændte par, der stod klar i aftenens ”Vild med dans”, hvor der både blev taget hul på en ny sæson, men også på en ny æra med to kvindelige værter i spidsen - Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller.

Christiane Schaumburg-Müller erstattede Claus Elming, da man fra programmets side gerne vil prøve at have to kvindelige værter i den nye sæson.

De to værtinder, dommerne og de glade deltagere var garanter for masser af god stemning og sjov i studiet.

Især Rosa Kildahl, som er kendt fra ”Den store bagedyst”, fik sat gang i det helt store grineflip.

Sammen med Esbern Syhler-Hansen dansede Rosa Cha-cha-cha, og på trods af, at dommer Anne Laxholm bemærkede, at fodarbejdet ikke var helt så godt, så tilføjede hun, at man ikke kan andet end at elske Rosa.

Sarah Grünewald spurgte bagefter Rosa, hvordan det var at danse:

- Jeg synes, det var helt fantastisk, men jeg tænkte overhovedet ikke på fødderne, men på koreografien og på at få det hele til at køre, svarede storsmilende Rosa ærligt, og bagedystdeltagerens gode humør og rappe replik fik sat gang i et større grineflip hos både danseparret og Sarah Grünewald.

Således var stemningen helt i top, og selv om Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen endte på en delt 10. plads med Rolf Sørensen og Karina Frimodt, der også fik 8 i samlet karakter, fejlede humøret hos parret ikke noget.

Sms-stemmer og karakterer fra i aften går videre til næste uges show, hvor det afgøres, hvilket par der først må forlade denne sæsons "Vild med dans".

Husk, at du kan læse meget mere om Vild med dans hver uge i BILLED-BLADET!

Læs mere om: