Lørdag, 18. april 2020 — af Helle Skram de Fries

Vild med dans stjerne fejrede en helt speciel ting på dronningens fødselsdag

Laila Friis-Salling.
Laila Friis-Salling.
Foto: Thomas Laursen
35-årige gravide Laila Friis-Salling fejrede sin lille niece på Margrethes fødselsdag.
I Grønland, hvor den tidligere ”Vild med dans”-deltager Laila Friis-Salling er vokset op, fejrer man barnets seks måneders dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lailas lille niece, Sia, blev seks måneder på dronning Margrethes fødselsdag 16. april. 5. maj har Laila Friis-Salling selv termin. Da bliver hun og hendes forlovede Mads Madsen forældre for første gang.

Ekstra forsigtige

Som vordende forældre skal de naturligvis være ekstra forsigtige. Derfor fejrede Laila sin lille nieces seks måneders dag med at dele nogle skønne fotos på Facebook, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bruge. Billederne er taget i februar, hvor Sia var med, da veninderne holdt babyshower for Laila.
Foto: Privat
Det gav de kommende forældre, Laila Friis-Salling og Mads Madsen, lejlighed til at øver sig lidt i at holde en baby og drømme om, at det snart er deres egen lille pige, de holder i armene.
- Hun er det nemmeste barn, og græder slet ikke, fortæller Laila. - Jeg er sikker på vores også bliver præcis sådan, tilføjer Laila Friis-Salling med et grin. På seks måneders dagen for lille Sia viste faster Laila også et sødt foto af Sias stolte far, lillebror Bent.
Foto: Privat
- Og de skal have barn nummer to, så jeg bliver faster igen, jubler Laila. Nu går hun og Mads hjemme i huset i Holbæk, hvor de flyttede ind for nylig, og glæder sig til deres nye forældrestatus.

Dansede med Morten Kjeldgaard

- Men hun må gerne vente med at komme til 5. maj. Så vi er helt klar, mener Laila Friis-Salling, der i 2018 deltog i ”Vild med dans” sammen med Morten Kjeldgaard.
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden