29. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard hygger med børnene i sit liv

Morten Kjeldgaard.
Morten Kjeldgaard.
Foto: Martin Høien
Den 35-årige danser har ikke selv børn, men Liva og Flora er børnene i hans liv.
- Jeg er jo ikke biologisk, men jeg er onkel for Liva og Flora, og gudfar for for Liva. De to er børnene i mit liv, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.
Liva på otte og Flora på seks er veninden Charlotte Hjorths døtre.

De er ret vilde

Vi har haft piger med forskellige steder udendørs. På fotoet er vi i Skodsborg, hvor der er en militærtræningsbane. Det er ikke mig. Der har trukket dem derhen, de vil selv og elsker at gå armgang og den slags. De er ret vilde, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET, der har fået lov til at vise det søde foto af Morten, kæresten Frederik Haun og pigerne, Liva og Flora.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_morten_og_boernaaa.jpg
Pigerne fik for halvandet år siden en lillebror, Oliver, som også er glad for onkel Morten. BILLED-BLADET har tilladelse til at vise den sjove video, hvor Oliver har en fest over Morten Kjelgaards klovnerier.
Coronatiderne bruger Morten Kjeldgaard ellers på blandt andet at undervise online på boon.tv/movefit. Her lægger han videoer op både med koreografier og dansevideoer.

Kæresten går på job

Kæresten Frederik Haun, der er ejendomsmægler, arbejder stort set som vanligt. Morten Kjeldgaard selv får frem til maj løn fra Østre Gasværk Teater, hvor han medvirkede i ”Vild med dans – The Musical”, da Danmark lukkede ned.

Læs mere om: