Fredag, 1. september 2017 - af Majken Munk

Vild med dans-stjerner frygter premiereaftenen

Thomas Evers Poulsen, Mille Funk
Thomas Evers Poulsen, Mille Funk
Foto: Jeppe Michael Jensen
Der er nerver på hos de garvede dansere Thomas Evers Poulsen og Mille Funk. Særligt fordi et par skal sendes hjem allerede i premieren på ”Vild med dans”.

I årets ”Vild med dans” skal den tidligere vinder Thomas Evers Poulsen danse med Michelin-kokken Dak Wichangoen, og han kunne afsløre, at deres træning går rigtig godt, men der er bestemt allerede nerver at føle på, selv om premieren stadig lader vente på sig. 

- Vi er sindssygt nervøse, der ryger jo nogen ud i første program, fortalte Thomas Evers Poulsen. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Startede fra bunden

Det kan Mille Funk nikke genkendende til, fordi hende og partneren TV-værten Christian Bækgaard kun har fire træninger tilbage inden fredag den 8. september, hvor årets "Vild med dans" har premiere. 

Dansedarlingen Mille Funk er fortrøstningsfuld efter hun og Christian Bækgaard har trænet i godt halvanden uge, men det var også en udfordring, for det eneste danseerfaring TV-værten havde var fra halfester. 

- Vi startede fra scratch, men han er blevet rigtig god, og han vil det rigtig meget, fortalte hun, da BILLED-BLADET mødte hende og Thomas Evers Poulsen til Zulu Comedy Galla.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Premiere med mere drama

For første gang i "Vild med dans"-historien, så er der lavet om på reglerne for premiereprogrammet.

I de foregående 13 sæsoner har halvdelen af holdet være på gulvet på premiereaftenen, og den anden halvdel fredagen efter. Det har betydet, at alle par var skånet fra at ryge hjem efter kun et afsnit. Men sådan er det ikke i år, for fredag den 8. september skal alle 12 par på dansegulvet, og de to par der får færrest SMS-stemmer og dommerpoint skal i omdans. Det par, der får færrest SMS-stemmer efter omdansen bliver sendt ud af konkurrencen efter kun en dans på "Vild med dans"-gulvet. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden