Michael Olesen hjem fra palmerne med sine Vild med dans-piger

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Efter en uges ”Dans under palmerne” i Spanien har de fem ”Vild med dans”-venner pakket kufferterne og vender hjem til kolde Danmark.

Søndag, 19. marts 2017 - af Helle Skram de Friis

”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen har været eneste hane i kurven, mens han hos Apollo Rejser har undervist danseglade danskere under palmerne på Spaniens næststørste kanariske ø Fuerteventura.

Med til at undervise var "Vild med dans"-vennerne Claudia Rex, Mille Funk og Jenna Bagge, der sammen med Michael Olesen har trænet parrene i de svære trin.

Sara Maria Franch-Mærkedahl, der i 2014 vandt ”Vild med dans” sammen med Silas Holst, er Apollo Rejsers ansigt udadtil og var også med i Spanien.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Masser af dansetræning

To timer om dagen har der været undervisning under palmerne, og lørdag aften d. 18. marts sluttede det hele af med en stor turnering. 

På grund af regn måtte arrangementet rykke indendørs, hvor de fire professionelle dansere – i bedste ”Vild med dans”-stil – var anbragt ved et dommerbord, mens Sara Maria Franch-Mærkedahl var aftenens konferencier.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahl fejrer datterens fødselsdag i Spanien

Her bedømte de parrene, der dystede i cha-cha-cha og jive til live-musik leveret af New Standard Orchestra - og fandt frem til de tre par, der blev nummer 1, 2 og 3.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Tilbage til kolde Danmark

Søndag d. 19. marts var kufferterne pakket, og de fire dansere klar til at tage tilbage til kolde Danmark.

- Det har været en superfin uge. Parrene har været så glade, og det har været en fornøjelse at undervise dem. Det er meget anderledes end ”Vild med dans” – her er det mere afslappet hygge. Og selv om vi slutter af med en turnering, som det er helt frivilligt at deltage i, er det ikke lige så konkurrencepræget, fortæller Michael Olesen – og tilføjer:

- Men folk er gået utrolig meget op i det. De har trænet hjemme på værelserne. Flyttet møblerne og øvet og øvet trinene, men også hygget sig med hinanden. 

10-års jubilæum: Bevæget Michael Olesen fik stående bifald

Vild med dans-vennerne har hygget

Trods arbejdet har de fem ”Vild med dans”-venner også hygget sig.

- Ja, vi har da været i poolen og fået solet - og også været ude at gå i bjergene. Det har været rigtig hyggeligt – og vores danse-elever har bare været så søde, lyder det fra Claudia Rex.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex bryder med sit dansestop

Mille Funk og Jenna Bagge har også nydt både at undervise og at være sammen i Spanien.

- Vi har fungeret rigtig godt som et team. Jenna er egentlig bare med som min veninde, men hun har hjulpet rigtig meget med undervisningen, og det har været en kæmpe hjælp, fortæller Mille Funk. 

Nu er kufferten pakket og næsen vendt mod Danmark for denne gang.