Torsdag, 27. februar 2020 - af Liz Rørsig

Vild med dans-stjernes store drøm går i opfyldelse

Mie Martha Moltke har set, hvor meget glæde dans kan give i ”Vild med dans” og i sit eget dansestudie Soulhouse. Og glæde skal fylde rigtigt meget i 2020, har danseren sat sig for.

Mie Martha Moltke har, fra hun trådte ind på scenen i ”Vild med dans” på TV 2, ændret opfattelsen af dansen.

Hun har stor succes med sit eget dansestudie og kurser i FeminineFlow med fokus på krop og bevægelse, og det har været med til at ændre hendes liv.

Inspirerende dag

I år har Mie kastet sit ud i noget nyt, nemlig en mini-festival for kvinder, ”Together Now”, som afholdes den 21. marts 2020 Her vil Pernille Aalund, Rikke Hertz og sangerinden fra The Antonelli Orchestra, Stine Hjelm Jacobsen også komme med bidrag til en inspirerende dag.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det bliver en dag fyldt med foredrag, musik, meditation og bevægelse. En forkælelsesdag med autenticitet i fokus, siger Mie Marthe Moltke til BILLED-BLADET.  

En særlig sang 

På mini-festivalen har danseren også fået en anden gæst til at komme, nemlig Sanne Salomonsen. 

- Det er så stort for mig. Hun skal synge ”Hjem” – en sang, der betyder så meget for mig. For det hele handler om, at jeg er kommet hjem på alle måder, siger Mie Martha Moltke ærligt.

BILLED-BLADET har været hjemme hos Mie Martha Moltke - se videoen øverst og læs interviewet med de dejlige fotos i nr. 9, som er på gaden torsdag den 27. februar.

     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden