Fredag, 18. oktober 2019 - af Helle Skram de Fries

VILD MED DANS: Suzanne Bjerrehuus rørt over Oscar

Suzanne Bjerrehuus.
Suzanne Bjerrehuus.
Fredag den 18. oktober vil Suzanne Bjerrehuus i studiet for at se sit elskede barnebarn Oscar danse.

Suzanne Bjerrehuus bliver rørt langt ind i sit farmorhjerte, når barnebarnet Oscar Bjerrehuus svinger rundt med sin dansepartner Asta Björk i "Vild med dans".

- Jeg kan næsten ikke forstå, det er min lille Oscar, der danser så selvsikkert rundt der, fortæller Suzanne Bjerrehuus til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Tætte bånd

Hun har haft et meget tæt bånd til Oscar, siden han var helt lille. Da Oscar efter sin danseoptræden fredag den 11. oktober roste Suzanne for altid at have været der for ham og være en stærk kvinde i hans liv, blev farmor Suzanne meget rørt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Oscar er det sødeste

- Oscar er det sødeste, og jeg elsker alt, hvad der har med Oscar at gøre, fortæller den stolte farmor.

Suzanne i studiet

Fredag den 18. oktober er det planen, at Suzanne Bjerrehus og hendes søn Oliver Bjerrhus, der er Oscars far, skal sidde sammen blandt publikum og heppe på deres dygtige dansedreng.

Oscar Bjerrehuus og Asta Björk har gjort det rigtig godt, og fredag den 18. oktober skal de danse den hurtige quickstep.

Læs om Suzanne Bjerrehuus' tætte forhold til sit ældste barnebarn i interviewet i BILLED-BLADET nr. 42. Og læs også den store "Vild med dans"-reportage. Bladet er på gaden nu. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden