Onsdag, 22. april 2020 - af Helle Skram de Fries

Vild med dans-vinder tilbage som vejrvært

Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Foto: Thomas Laursen
Efter fem års pause vender Sara Maria Franch-Mærkedahl tilbage som vejrvært på TV 2.
- Det er så dejligt, og jeg glæder mig SÅ meget, jubler 39-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I 2014 jublede hun over sejren i ”Vild med dans” sammen med Silas Holst.
Nu skyldes jubelen skyldes, at hun har fået et 10 måneder langt barselsvikariat på sin gamle arbejdsplads tv2vejret, hvor Cecilie Hother er på barsel.

På skærmen i maj

- Det er fem år siden, jeg var vejrvært, men jeg har ikke glemt, hvordan det er, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til BILLED-BLADET: - I starten er jeg lidt med på sidelinjen for at komme ind i det igen, men til maj vil man kunne se mig på skærmen. - Jeg skal også ud i sommerlandet med vejrbilen, det glæder jeg mig rigtig meget til.

Gamle kollegaer

- Jeg glæder mig også til se de gamle kollegaer. Vi arbejder ikke samtidig, men der bliver nogle redaktionsmøder, mener Sara Maria Franch-Mærkedahl. Hun er selvfølgelig meget opmærksom på at følge reglerne for at undgår corona-smitte. - Jeg har tre veninder, jeg ses med– udendørs og med afstand, forklarer Sarah Maria Franch-Mærkedahl.

Fødselsdag for datteren

Sammen med sin eksmand, Bo Franch-Mærkedahl, som hun blev skilt fra i 2015, har hun døtrene Vega og Kastanje.
Foto: Martin Høien
Kastanje er 11 og lillesøster Vega fylder otte år fredag 24. april. - Vi holder lidt fødselsdag, men bliver bare os og så pigernes far, forklarer Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Lørdag 25. april fylder Sara Marias far 75. - Så fejrer vi både ham og Vega. Vi passer ekstra meget på min far, han er både lunge-og nyresyg.

Går godt med kæresten

I dag er Sara Maria Franch-Mærkedahl kæreste med arkitekten Mikkel Westfall. - Vi har været sammen i cirka to år, og det går rigtig godt, kan den tilbagevendte vejrvært fortælle.

Lover sol og blå himmel

Og hun lover at gøre alt, hvad hun kan for på skærmen at fortælle om dejligt sommervejr med sol og blå himmel. - Til min sidste vejrudsigt havde der været hedebølge i tre uger, så der er jo noget at leve op til, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl med et smil. På instagram billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe er der bestemt også glæde og sol i smukke Sara Maria's øjne.
Foto: Privat
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden