14. jan. 2021
Af Karina Didriksen

Vild med dans-vinderne sammen igen: Se Merete og Thomas lave sjov

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

I december vandt Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen ”Vild med dans”, og her kan du se dem more sig med sjove dansemoves.

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen vandt ”Vild med dans” den 19. december, og BILLED-BLADET var med, da de i januar genså hinanden for første gang siden finalen.

Vinderparret savner at danse sammen og havde drømt om, at de skulle ud og optræde sammen i 2021. Det har corona dog sat en stopper for.

- Jeg håber, at vi på et tidspunkt får lov til at danse lidt igen. Det har vi ikke fået lov til, fordi alle de steder, hvor der kan være forsamlet mange mennesker, er lukket, fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET.

Se den søde video

Nu hvor Merete og Thomas ikke har haft mulighed for at danse videre efter finalen, tog de sagen i egen hånd, da BILLED-BLADET mødte dem.

Se videoen øverst i artiklen, hvor ”Vild med dans”-vinderne laver sjove dansemoves og fortæller, hvad det bedste har været ved at lære hinanden at kende.

Læs også det store interview med Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen i BILLED-BLADET nr. 2, der er på gaden torsdag den 14. januar.

Læs mere om: