Søndag, 4. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Vild oplevelse for Melvin: Næsten ligeså populær som dronning Margrethe

Melvin Kakooza

Melvin Kakooza

Foto: Jesper Sunesen
For Melvin Kakooza var det en kæmpe oplevelse at følge en af dagene på dronningens sensommertogt. I Slagelse forsøgte Melvin sig i rollen som pressefotograf.

Dronning Margrethe har netop overstået den sidste del af sommerens togt med kongeskibet Dannebrog, og Melvin Kakooza fulgte Majestætens ankomst til Slagelse Kommune i forbindelse med tv-optagelser til sit eget program.

Melvin forsøgte sig som pressefotograf for at få en idé om, hvordan man dækker et royalt sommertogt-besøg med fuld fokus på hele Danmarks dronning Margrethe.

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Jesper Sunesen

Med et stort professionelt kamera over skulderen marcherede Melvin i højt tempo fra det lokale rådhus, hvor der var royal ankomst, gennem det meste af Slagelse midtby for at følge dronningen på en flot karettur.

Undervejs på den royale rute skulle han stoppe flere gange for at stille skarpt på Majestæten og fange det perfekte splitsekund med Margrethe i kareten.

Melvin Kakooza

Melvin Kakooza

Foto: Jesper Sunesen

Den gode hr. Kakooza var selvsagt ganske forpustet, da arbejdsdagen som pressefotograf var ovre.

Melvin gav dronningen hård konkurrence

Dronningen var vildt populær i Slagelse, men hun fik faktisk hård konkurrence af Melvin, der virkelig vakte opsigt i Slagelse, hvor han altså er lidt af en helt.

Selv om dronningen naturligvis var i den absolutte hovedrolle, så var Kakooza også et hit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Melvin er utroligt populær

Han blev igen og igen bedt om at stille op til selfies af fans i alle aldre, og Melvin sagde ikke nej en eneste gang.

Kun når den populære komiker og tv-profil kendt fra “Helt Sort” selv skulle i aktion som pressefotograf, måtte han holde en pause i fanplejen i Slagelse på en helt igennem skøn dag med dronningen i decideret topform.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden