Mandag, 7. juni 2021 — af Majken Munk

Vinderne af LEGO Masters: Se Frederik og Magnus bygget i Lego

Frederik og Magnus 
Frederik og Magnus 
Foto: Henrik Ohsten/ TV 2
Én af Magnus og Frederiks mange præmier var, at de skulle bygges i Lego-klodser og placeres i Miniland i LEGOLAND i Billund.

En æra er slut for Magnus og Frederik, der fredag vandt ”LEGO Masters” som de første danskere nogensinde.

Dagen efter finaledagen skulle vinderparret afsløre deres finalebyg, samt placere sig selv bygget af Lego-klodser i LEGOLAND.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udødeliggjort i Lego

Da Magnus og Frederik vandt ”LEGO Masters” var én af præmierne, at de skulle bygges af Lego-klodser og udstilles i Miniland i det danske LEGOLAND.

Det er noget særligt for vinderparret.

- Det er ret stort. Det er ligesom at blive udødeliggjort, siger 30-årige Magnus Klint Sørensen til BILLED-BLADET.

Frederik Randbøll Jørgensen sammenligner det lidt med at komme i Kraks Blå Bog, for i Miniland er mange særlige danskere bygget af Lego-klodser.

GALLERI: LEGO Masters vindere 2021 bygget i Lego (Foto: Lego)

Lørdag afslørede vinderparret, hvordan de ser ud, når de er bygget i klodser, da Magnus og Frederik selv placerede deres figurer i Miniland.

Kæmpe pokal og udstilling

Samme dag indviede Magnus og Frederik også udstillingen af de tre finalebyg fra ”LEGO Masters”, der står til skue i LEGO House i Billund.

De tredje Magnus og Frederik har, der viser, at de er vindere af ”LEGO Masters”, er det store trofæ, som naturligvis også er bygget i LEGO.

Det skal der nu findes en plads til, og muligvis skal det sendes frem og tilbage mellem de to vindere, der bor i hver sin ende af landet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden