Torsdag, 17. september 2020 - af Karina Didriksen

Annette Heick jubler: Det skal hun nu

Annette Heick.
Annette Heick. 
Foto: Dan Mariegaard
Efter en lang periode, hvor flere jobs er blevet aflyst, glæder sangerinden Annette Heick sig nu til en kommende efterårsturné.

Der skal skråles med på de helt store Melodi Grand Prix-hits, når Annette Heick til efteråret drager på turné med showet Disco Tango.

Den 48-årige sangerinde kan næsten ikke vente med at komme i gang efter, at foråret og sommeren har budt på flere corona-aflysninger.

- Nu skal folk opleve noget underholdning igen, så der har vi et kæmpe stykke arbejde foran os. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, fortæller Annette Heick, som har delt et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Det er en hård tid

Annette Heick medvirkede torsdag aften i TV3-programmet ”Til middag hos”, hvor hun bød gæsterne indenfor i hjemmet i Søllerød. Programmet blev optaget i sommer, hvor der ikke var ret mange jobs i kalenderen.

- Der har været lidt at lave, men det har været en absurd tid, fordi der har været aflysninger til højre og til venstre, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg har aldrig i mit liv stået i sådan en situation før. Det er værre end slemt, og sådan er det for hele min branche. Man er på en eller anden måde knust.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ægtemanden har succes

Heldigvis har det set noget lysere ud for Annette Heicks ægtemand, kokken Jesper Vollmer, som har haft travlt med sin online kokkeskole Klub Vollmer.

- Han kan næsten ikke få armene ned, fordi han har så meget succes! Det er helt modsat, for det stryger bare afsted, siger en glad Annette Heick.

Til november tager hun på danmarksturné med Disco Tango og kollegerne Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry. Der kommer dog en stand-in for Silas Holst, når han skal lave ”Vild med dans”.

GALLERI: Hjemme hos Annette Heick

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden