Derfor har Linse Kessler udskudt drømmeprojekt

Foto: Birger Storm
Linse Kessler er en driftig kvinde med mange jern i ilden. Dog går tingene ikke altid som planlagt, og hun har derfor måtte sætte sit veganske madeventyr på stand-by.

"Familien fra Bryggen"-stjerne, veganer og hundeelsker Linse Kessler skulle have åbnet en vegansk take away-sted i starten af november.

Siden blev det udskudt til begyndelsen af december, men nu må den 53-årige tv-stjerne sande, at der kommer til at gå endnu længere tid.

Linse Kessler skal finde ny kok

Linse Kessler, har  nemlig - ifølge hende selv - for mange jern i ilden, og hendes veganske madbiks-eventyr er derfor blevet sat på standby. Udover travlhed er der også en anden og helt konkret grund.

– Hende, jeg skulle åbne med, kan kun finde ud af at lave mad til syv-otte mennesker og ikke til 200, og det kan det jo hurtigt blive. Så i al fordragelighed, så har jeg fundet ud af, at det ikke går.

- Så i aften har jeg en samtale med en kok. Så jeg håber på at åbne sidst i januar, sagde hun til premieren på "Frost II" i Imperial, hvor hun var sammen med sin datter Geggo, 29, og barnebarnet Alba, 3.

Se og læs hele reportagen fra "Frost II"-premieren i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 5. december.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden