Fredag, 24. februar 2023 — af Catja Klarskov

Er du vild med Den som dræber? Nu er der godt nyt

Natalie Madueño og Simon Sears
Natalie Madueño og Simon Sears
Foto: Viaplay Group
Er du vild med at se Louise Bergstein løse nogle af de mørkeste forbrydelser, mennesker kan begå? Så er der godt nyt til dig.

Sidder du også klistret til fjernsynsskærmen, når Natalie Madueño, i rollen som psykolog Louise Bergstein, gennemtrawler det ene mørke sind efter det andet? Så er der godt nyt til dig.

Viaplay har nemlig netop meldt ud, at optagelserne til sæson 4 af hitserien “Den som dræber – Fanget af mørket” er i fuld gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den nye sæson er et glædeligt gensyn med makkerparret Louise Bergstein og efterforskningslederen Frederik Havgaard, der spilles af Simon Sears. Endnu en gang står duoen overfor at skulle opklare en alvorlig forbrydelse, da et ungt bandemedlem løslades fra fængslet og efterfølgende likvideres.

En spektakulær mordgåde, der forgrener sig til hele Øresundsregionen og stiller spørgsmålet: Hvornår har forbrydere reelt udstået deres straf?

Sæson 3 af “Den som dræber – Fanget af mørket”, som ligger på Viaplay, er den mest sete serie på premieredagen nogensinde på Viaplay. Det oplyser Viaplay Group, og det glæder hovedrolleindehaver Nathalie Madueño.

– Det er for det første virkelig dejligt, at seerne er så glade for serien. Og så er det en skøn produktion at være på, så det er rigtig fedt, at Viaplay synes, at vi skal lave en sæson mere, siger Nathalie Madueño i en pressemeddelelse udsendt af Viaplay Group.

Nathalie Madueño er efterhånden gammel i gårde, da Louise Bergstein har været en gennemgående karakter i alle fire sæsoner. Det var derimod første gang, man stiftede bekendtskab med Simon Sears i rollen som Frederik Havgaard, og netop de to hovedrollers relation efterlod mange seere lettere uforløste, da sidste afsnit af sæson 3 rullede over skærmen.

Fans af drama-serien må dog væbne sig med tålmodighed lidt endnu. Viaplay melder nemlig ud, at sæson 4 af “Den som dræber – Fanget af mærket” først får premiere i løbet af 2024.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden