Familien fra Bryggen er tilbage: Derfor er der kun tre afsnit

Linse Kessler og Geggo

Linse Kessler og Geggo

Foto: Kasper Wenstrup
Det bliver en kort sæson af "Familien fra Bryggen" i denne omgang, men til gengæld er det meget at glæde sig til.

Torsdag aften er det igen blevet tid til at følge Linse, Geggo og de andre fra ”Familien fra Bryggen” i 18. sæson af det populære TV3-program.

Men det bliver en ganske kort sæson, for der kommer kun tre afsnit.

Geggo: Det var ikke meningen

Det fortæller Geggo i en story på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

- Der er kun tre afsnit i den her sæson, for det var slet ikke meningen, vi skulle have lavet en sæson nu. Meningen var, at den næste sæson skulle have været den næste, men så ville der være et stort hul, hvor der var en masse, I ikke fik set, som for eksempel tiden efter Sia kom til verden, forklarer Geggo, der blev mor for anden gang den 21. august.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Tættere på end nogensinde før

- Og det synes vi i samarbejde med Metronome og TV 3 ikke, I skulle snydes for. Nu lukker vi jer så meget ind i vores liv, som vi gør, og det ville være ærgerligt, hvis der pludselig var et kæmpe spring i noget så stort, som at vi har fået et barn mere. Så det var egentlig bare for, at I ikke skulle snydes.

Selvom der kun kommer tre afsnit af ”Familien fra Bryggen” i denne omgang, er der masser at glæde sig til.

- I kommer ikke med til selve fødslen, men I kommer tættere på i denne her sæson end nogensinde, lyder det hemmelighedsfuldt fra Geggo.

Det første af de tre afsnit af ”Familien fra Bryggen” kan ses torsdag aften på TV3, og her tager hele familien sammen med Didde på familietur.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden