Geggo deler bedårende billede: Jeg elsker det lille menneske

Linse og Geggo

Linse og Geggo

Foto: Kaspar Wenstrup
Den højgravide Familien fra Bryggen-stjerne, Geggo, kan ikke stå for sin fireårige datter Alba, der dog mest ligner sin far Cengiz.

- NØJ hvor jeg dog elsker det lille mennesker, skriver Linse Kesslers datter Geggo til et bedårende billede af sin og manden Cengiz' fireårige datter Alba, der med selvsikker mine og rød sløjfe i håret kigger direkte i kameraet og smiler sødt til sin mor.

Fødsel lige oppe over

Udover den store kærlighedserklæring til datteren, gør Geggo, der venter parrets andet barn i slutningen af august, status på det at være mor til et barn, der ligner faren helt enormt meget:

- Da jeg fandt ud af vi skulle have en pige mere, nåede jeg lige at tænke “uh, så kan det være jeg er heldig at få en lille mini-me denne gang” ... Men så kiggede jeg på min datter og tænkte, at det gik egentlig ret godt første gang, så why fix something that ain’t broken ...

- Kan vi blive enige om at mændene har det nemme job i forhold til at lave sådan en lille skabning, og hvor pisse uretfærdigt det er, når de så kommer ud og kun ligner deres fædre? Men NØJ, hvor jeg elsker det lille menneske..., skriver Geggo, der har givet Billed-Bladet lov til at gengive tekst og billede.

Foto: Hanne Juul

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden