Søndag, 23. maj 2021 — af Stine Ramlyng

Geggo efter tv-stop: Det skal der ske nu

Geggo
Geggo
Foto: Kaspar Wenstrup
Fredag afslørerede TV3 at "Familien fra Bryggen" stopper på ubestemt tid. Det er familien selv, der har ønsket en pause fra de kameraer, der gennem ti år har fulgt dem tæt i både op- og nedture.

"Paradise Hotel", "Et ton cash", "Divaer i junglen" og "Familien fra Bryggen". 31-årige Geggo har haft et kamera i nakken i mere end ti år, og selv om "Familien fra Bryggen" nu er sat på pause, er det ikke slut med tv.

Det skriver Geggo alias Stephanie Salvarli i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. Her sætter hun også ord på de følelser, hun har i forbindelse med TV3-udmeldingen fredag morgen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er blevet til en stærk kvinde

- Det er med ro i både mave og sind at jeg kan ånde ud, og sige at vi i familien har taget en fælles beslutning om at holde pause med at filme ‘Familien fra Bryggen’. I 10 år har i fulgt mig - fra en forvirret “teenager” til den (hvis jeg selv skal sige det) stærke kvinde jeg er idag, skriver Geggo i opslaget.

Med til både graviditeter og bryllupper

- I var med da jeg levede et liv uden styr på noget - da min økonomi sejlede, og det samme gjorde iøvrigt resten af mit liv - i var med da mit livs kærlighed gik på knæ for mig, og da vi sagde ja til hinanden 2 gange (because #Vegasbaby) - i var med da jeg var gravid med begge mine guldklumper, og under veer med den ene - i var med da jeg mistede min mormor, som efterlod mig i en ubeskrivelig sorg.

Spændende tv-projekt på vej

- I var med hele vejen og igennem min udvikling fra ung til voksen. I var med! - Og i er blevet hængende - derfor kan jeg også uden at afsløre for meget, sige at det selvfølgelig ikke er det sidste i har set til os. Om Familien fra Bryggen nogensinde vender retur vil jeg heller ikke afvise - men ligenu, er det bedste for os alle, ikke at lave programmet. Tak for jeres evige støtte, og for at være så trofaste igennem intet mindre end 19 sæsoner (!) JEG ELSKER JER. Glæder mig til fremtiden.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se alle de skønne billeder af Familien fra Bryggen i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden