21. maj. 2021
Af Stine Ramlyng

Chokmelding fra TV3: Slut med Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen
Familien fra Bryggen fra venstre: Linse, Niller, Didde, Cengiz og Geggo.
Foto: Kaspar Wenstrup
Linse, Geggo, Cengic, Niller, Alba, Sia og Didde. Navne og personligheder, som TV3-seere har lært godt at kende gennem de sidste ti år. Men nu er det slut ... på ubestemt tid.

Når sidste afsnit af sæson 19 af ’Familien fra Bryggen’ kan ses på TV3 og Viaplay på torsdag, er det ikke bare sidste afsnit af denne sæson, men sidste afsnit inden det populære format holder en pause på ubestemt tid. Det skriver TV3 i en pressemeddelelse.

Skærmpause på ubestemt tid

Familien har efter 10 år på skærmen brug for en pause fra at lade et kamera følge dem i tykt og tyndt, i op- og nedture. Og det bliver en pause på ubestemt tid.

- Jeg har elsket hvert et sekund af de 10 år, vi har optaget Familien fra Bryggen. Vi har grinet rigtig meget; vi har taget pis på hinanden, vi har også grædt - i det hele taget har vi underholdt, mens vi på samme tid har levet vores liv.

- Det har været mig en ære, og jeg er fuld af taknemlighed over for vores mange trofaste seere, som har fulgt os i tykt og tyndt. Vi har brug for en pause nu; det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i 10 år, og vi har brug for ‘os tid’ nu. Så, absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang”, siger Linse Kessler om den store beslutning.

Det har en kæmpe plads i mit hjerte

Det samme gør hendes datter Geggo.

- Jeg fortryder intet! Familien fra Bryggen har, og vil altid have, en kæmpe plads i mit hjerte. Derfor kan jeg med oprejst pande og ro i sindet sige, at jeg glæder mig til, at vi nu har besluttet at trække stikket for en stund, så vi kan fokusere på os som familie. Der er ingen tvivl om, at dét har vi brug for lige nu. Så jeg vil ikke sige farvel, men i stedet på snarligt gensyn, siger Geggo og løfter dermed sløret for, at noget nyt måske er på vej.

Nyt tv-projekt i støbeskeen

Programchef hos NENT Group, Kenneth Kristensen, kan dog endnu ikke sige, hvilke projekter, der arbejdes på.

- Vi ved, at ’Familien fra Bryggen’ er elsket af utrolig mange af vores seere på Viaplay og TV3, og vi er slet ikke i tvivl om, at formatet vil blive savnet af rigtig mange. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at familien nu har udtrykt ønske om en pause fra formatet, og vi ser allerede enormt meget frem til, at vi har dem tilbage på Viaplay og TV3 igen. Og der går heldigvis ikke så længe, for vi er allerede i fuld gang med nye, spændende projekter med familien, som snart kommer på skærmen”, siger Kenneth Kristensen.

Alle 19 sæsoner kan (gen)ses på Viaplay og 'Best of Bryggen' kan ses på Viafree.

Gå på opdagelse i galleriet herunder og nyde alle de dejlige billeder af den farverige familie:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: