19. apr. 2021
Af Stine Ramlyng

Alvorligt syg Familien fra Bryggen-stjerne: Sådan har Didde det nu

Didde Skjelmose
Didde Skjelmose
Foto: Kaspar Wenstrup
For Didde Skjelmose fra "Familien fra Bryggen" har coronaen ramt hårdt. Og det har medført, at den 46-årige realitystjerne har fået en depression.

Linse Kesslers bedste veninde, Didde, som altid har stået familien fra Bryggen last og brast med nærvær, hjertevarme og kække kommentarer er stille for tiden.

Det skyldes, at hun over en lang periode havde stress uden at gøre noget ved det. Ulykkeligvis gik stressen over i noget mere alvorligt, nemlig en depression. Det skrev Didde selv i en opdatering på Instagram før påske til sine over 148.000 følgere efter at have meget stille i noget tid.

Didde: Det går stadig dårligt

Desværre er det ikke blevet meget bedre for den 46-årige realitystjerne, der er helt i knæ. Det siger hun til ugebladet Se og Hør:

- Jeg kan næsten ikke engang holde til at gå med min hund. Men vi kommer ud hver dag, og det er godt for mig, så det ikke bare ender med Netflix dagen lang.

Didde Skjelmose
Didde Skjelmose og hunden Hjørdis
Foto: Kaspar Wenstrup

Skriver bog om venskab

I 19. sæson af "Familien fra Bryggen" går Linse og Didde i gang med at skrive en bog sammen om deres venskab, der går 26 år tilbage. Det stod dog ikke skrevet i kortene, at de tog skulle være veninder. Slet ikke faktisk. For dengang afslørede Didde over for Linses "hårde kæreste", at Linse havde været ham utro.

Det blev kæresten så rasende over, at Linse i en periode var i decideret livsfare. Og da Linse fandt ud af, at det var Didde, der havde sladret, ville hun have, at de to skulle mødes.

- Jeg har aldrig været så bange i hele mit liv for et andet menneske som for hende, fortæller Didde i "Familien fra Bryggen".

Didde lagde sig fladt ned og undskyldte, og Linse tilgav hende. Alt det og meget mere kan man høre dem fortælle om i den nye sæson "Familien fra Bryggen", der bliver vist hver torsdag kl. 20 på TV 3.

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: