22. mar. 2021
Af Stine Ramlyng

Linse og Geggo afslører: Vi har været alvorligt uvenner

Linse Kessler og Geggo
Linse Kessler og Geggo
Foto: Kasper Wenstrup
Linse og Geggo har ikke talt med hinanden i flere måneder, fordi de blev uvenner. Det afslører mor og datter op mod premieren på 19. sæson af realityserien "Familien fra Bryggen".

Torsdag den 8. april er den kulørte familie fra Bryggen tilbage med en stribe nye programmer fra deres liv i København. Og det bliver med en ny drejning.

For under optagelserne til sæson 19. blev Linse og hendes datter Stephanie nemlig alvorligt uvenner.

Grænserne er rykket

Det fortalte Linse Kessler, da hun fredag aften var i “Go’ Aften LIVE”-studiet med sin svigersøn Cengic for at tale om familien Kardashians farvel til reality. Snakken gav anledning til at tale om grænser for ballade og drama, og hvad de vil vise på tv. Her er grænsen før hen gået ved at vise uvenskab. Men det bliver der lavet om på i denne sæson.

- I den nye sæson der kommer lidt, vi ikke har lavet før, afslører Cengic med et smil til tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, og Linse supplerer hurtigt:

- Det var et længerevarende uvenskab, så vi var nødt til at tage det med, for vi skulle optage.

Vi er gode venner igen

Mens mor og mand var i tv, var Geggo klar på tasterne på Instagram og svarede på spørgsmål fra sine mange følgere, der netop var nysgerrige på dramaet mellem mor og datter.

”'Ligesom mange andre familier har vi også uvenskab indimellem, det er bare ikke noget, vi normalt filmer på, da det oftest drejer sig om bagateller. Denne gang var det alvorligt og længerevarende, og oveni det, så var vi midt i at filme en sæson - så det ville være unaturligt ikke at påtale det”, skrev Stephanie.

”Og lad mig tilføje: Vi er ikke uvenner længere”, slutter Stephanie af med at skrive.

Læs mere om: