Torsdag, 3. juni 2021 — af Ulrik Ulriksen

Glad Camilla Martin: Det bliver en vild sommer

Camilla Martin
Camilla Martin
Foto: Martin Høien
For Camilla Martin byder denne sommer på en helt ny oplevelse, og hun glæder sig helt vildt.

Den tidligere verdensmester i badminton og nuværende værtsprofil hos Viaplay, Camilla Martin, står foran en vild sommer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Camilla Martin er udtaget

Camilla er udtaget som en af de bærende kræfter til det hold, som for Viaplay og TV3+ skal dække sommerens EM-slutrunde med det danske herrelandshold som en af outsiderne til titlen.

Skal holde øje med nyheder fra Helsingør

Det danske fodboldlandsholds deltagelse ved EM dækkes på daglig basis med livetransmissioner fra Helsingør, hvor Camilla Martin, Mads Laudrup og Helle Smidstrup er det faste hold, der fortæller seerne om de seneste nyheder fra landsholdslejren og desuden byder på interviews med spillere og trænere.

Danmark spiller alle tre gruppekampe på hjemmebane i Parken i København.

- Jeg skal være oppe i Helsingørlejren, og jeg glæder mig bare rigtig meget til at følge dem undervejs og også følge de ændringer, der kan være undervejs i en turnering, siger Camilla Martin, der selv har prøvet at være i fokus til et stort badmintonmesterskab på hjemmebane i Danmark.

Kørte op og ned i mental tilstand

- Jeg fik jo selv den store ære engang at blive verdensmester på hjemmebane, og jeg kan godt huske, at jeg selv kørte op og ned i mental tilstand, de 14 dage turneringen varede. Jeg glæder mig bare sindssygt meget til at følge spillerne og se hvordan de klarer sig, lyder det fra Camilla Martin

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden