I dag sker det endelig: Mary og Frederik klar til stor begivenhed på Amalienborg

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en festlig begivenhed i aften på Amalienborg, hvor kronprinsparret er værter i en helt særlig anledning.

For første gang i meget lang tid er der lagt op til en festlig aften af officiel karakter på Amalienborg, hvor kronprinsparret er værter i en vigtig anledning.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary byder på middag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er værter ved en fornem middag i forbindelse med markeringen af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Estland, Letland og Litauen.

Endelig kan det igen lade sig gøre

Kronprinsparret tager imod deres gæster i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg klokken 19.00, og Mary og Frederik byder derefter på middag.

Det bliver noget helt særligt for kronprinsparret at være værter ved denne begivenhed efter lang tid med corona-restriktioner og nedlukning, hvilket har betydet, at en middag som den i aften, ikke har været mulig at gennemføre det seneste års tid.

Frederik til konference

Kronprins Frederik skal i øvrigt fredag formiddag deltage i åbningen af en konference til markering af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og de baltiske lande.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden