Torsdag, 3. juni 2021 — af Ulrik Ulriksen

I dag sker det endelig: Mary og Frederik klar til stor begivenhed på Amalienborg

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en festlig begivenhed i aften på Amalienborg, hvor kronprinsparret er værter i en helt særlig anledning.

For første gang i meget lang tid er der lagt op til en festlig aften af officiel karakter på Amalienborg, hvor kronprinsparret er værter i en vigtig anledning.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary byder på middag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er værter ved en fornem middag i forbindelse med markeringen af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Estland, Letland og Litauen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig kan det igen lade sig gøre

Kronprinsparret tager imod deres gæster i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg klokken 19.00, og Mary og Frederik byder derefter på middag.

Det bliver noget helt særligt for kronprinsparret at være værter ved denne begivenhed efter lang tid med corona-restriktioner og nedlukning, hvilket har betydet, at en middag som den i aften, ikke har været mulig at gennemføre det seneste års tid.

Frederik til konference

Kronprins Frederik skal i øvrigt fredag formiddag deltage i åbningen af en konference til markering af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og de baltiske lande.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden