Har du lagt mærke til detaljerne? Dette er helt nyt i Familien fra Bryggen

Linse, Geggo og Cengiz

Linse, Geggo og Cengiz

Foto: Dan Mariegaard
Selv om det er 20. sæson af ”Familien fra Bryggen”, er der en række nye tiltag, som måske ikke er til at få øje på uden fokus på detaljer.

Siden 2011 har seerne fulgt Linse Kessler og datteren Stephanie ”Geggo” Salvarli i ”Familien fra Bryggen”.

De senere år er Geggos mand Cengiz og deres to døtre Alba og Sia også kommet med.

I den seneste sæson har en række små detaljer ved programmet ændret sig.

Nyt format

I årevis har Geggo og manden Cengiz har været vant til at optage ”Familien fra Bryggen”, men den nye sæson er lidt anderledes.

- Vi skulle også lige sætte os ind i, hvordan man optog i det nye format. Det tog også virkelig tid, fortæller Cengiz til BILLED-BLADET.

- Ja, det er jo et lidt nyt format. En ny måde at lave tingene på. Det har du ret i. Det skulle vi nok lige vænne os til, at det er en helt ny måde at lave fjernsyn, end hvad vi har været vant til i 19 sæsoner, fortæller Geggo videre.

Nye detaljer

For der er sket en række nye ting med, hvordan programmet optages nu. Det er måske ikke tydeligt for det blotte øje, men der er lavet ændringer.

- Syncerne (Interviewbidderne red.) er anderledes, og nu har vi jo haft vinduesbaggrund i 19 sæsoner, men det er en ny baggrund nu, fortæller Geggo.

- Vi taler direkte til kameraet, lister Cengiz op.  

- Vi taler ind i kameraet i stedet for at tale til en tilrettelægger. Der er meget mere selvfilm med vores telefoner, følger Geggo op.

Mere ægte

Det har været en ny arbejdsprocedure for parret, men det har været det helt rigtige at ændre en smule ved programmet.

- Det bliver lidt tættere på. Det bliver lidt mere ægte. Hvis jeg mærker efter, synes jeg, det var en virkelig fed måde at lave det på. Det var nødvendigt at lave det på den måde, for jeg tror ikke, at man havde kunnet fortsætte med det andet. Det er lidt mere 2022 det her med at bruge sin iPhone meget. Jeg tror, det bliver et godt nyt take, og jeg tror på, at folk vil tage godt imod det, fortæller Geggo.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

”Familien fra Bryggen” kan ses torsdage klokken 20.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden