16. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Laudrup og Elkjær fik god ven til at knibe en tåre

Michael Laudrup og Preben Elkjær
Michael Laudrup og Preben Elkjær
Foto: Simon Bohr/Ritzau Scanpix
På TV3 blev der taget en mindeværdig afsked med en kær kollega, der skifter kanal. Michael Laudrup og Preben Elkjær sendte en særlig hilsen.

TV3 Sportens profil Carsten Werge havde mandag sidste arbejdsdag, før han skifter til rivalerne TV2.

Først kommenterede han Superligakampen i Parken mellem FC København og SønderjyskE, og derefter kørte han en tur i studiet for at lade sig hylde af kollegerne i fodboldmagasinet Offside på kanalen TV3 Sport.

Carsten Werge
Carsten Werge
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Laudrup og Elkjær sendte hilsen

I programmets afslutning havde TV3 samlet et sandt stjernehold bestående af Werges kolleger, der sendte varme personlige hilsner.

Blandt de store navne var Michael Laudrup og Preben Elkjær, der havde pæne ord at sige til en kollega, der helt tydeligt har sat sit aftryk gennem mange års ekstraordinært virke for sin kanal.

Tak for de gode minder

Laudrup og Elkjær og de andre takkede for de gode minder og det succesfulde sammenspil, og da Offside-værten, Mads Laudrup, efter indslaget spurgte Werge, hvordan det var at se og høre kollegerne sende de hjertelige hilsner, blev Werge for alvor ramt lige i sit bløde hjerte.

Han kunne for en gangs skyld ikke sige noget, og han lod en enkelt tåre eller to trille på live-tv, hvor han var i studiet med sin favorit-medkommentator gennem næsten 25 år, Per Frimann.

Følelsesladet finale

Det blev på alle måder en fin og følelsesladet finale for Carsten Werge på TV3, men heldigvis stiller han ikke støvlerne på hylden.

Han trækker bare i TV 2-trøjen, så hans store evner indenfor sportsjournalistikken kan heldigvis nydes mange sæsoner endnu.

Læs mere om: