På operationsbordet to gange: Populær tv-ekspert ramt af blodprop

Jesper Thygesen

Jesper Thygesen

Foto: Ritzau/Scanpix
En af TV3 Sportens helt store ekspertprofilier er i denne periode væk fra skærmen, fordi han netop har været gennem to operationer efter at være blevet ramt af en blodprop i hjertet.

Det vælter rundt med dygtige og populære fodboldeksperter på Viaplays stærke hold af tv-profiler, der på kanaler som 3+, TV3 Sport og TV3 Max dækker alt fra Superligaen til Champions League.

En af de allermest populære og knivskarpe eksperter blandt supernavne som Preben Elkjær, Michael Laudrup og Jan Mølby er 52-årige Jesper Thygesen, som vi desværre må undvære at nyde på skærmen den næste tid.

Jesper Thygesen ramt af blodprop i hjertet

Jesper Thygesen, der blandt andet også var blandt Viaplays bærende kræfter under EM i fodbold i sommeren 2021, har de seneste uger været fraværende i mediebilledet, fordi han har gennemgået to operationer for en blodprop i hjertet.

Det fortæller han om i et stærkt interview med mediet bold.dk.

Den knivskarpe og altid veltalende fodboldekspert og tidligere topspiller i klubber som Silkeborg, Brøndby og Randers blev i begyndelsen af maj ramt af en blodprop i hjertet og har efterfølgende ligget på operationsbordet to gange med få dages mellemrum.

Måtte opereres med det samme

Da Jesper Thygesen var på vej i seng fredag den 6. maj, så han frem til en weekend, der blandt andet bød på arbejde på Farum Park, hvor han skulle dække Superligakampen FC Nordsjælland-OB.

Inden han lagde hovedet på puden, kunne Thygesen mærke en trykken for brystet.

– Jeg har svært ved at falde i søvn, fordi jeg har det underligt i brystkassen. Jeg tænker, om jeg kan have fået en forstrækning i muskulaturen, siger Jesper Thygesen i interviewet med bold.dk, hvor han fortæller, at han ved 5-tiden vågner jeg med smerter og et stort tryk midt på brystkassen. Thygesen får sin kæreste til at ringe 112, og kort efter er han i ambulance på vej til Supersygehuset ved Gødstrup, Herning, hvor han bliver undersøgt, og konklusionen er klar – Thygesen skal opereres så hurtigt som muligt.

Først må der foretages en livsbevarende, akut ballonudvidelse, og et par dage senere gælder det en firdobbelt bypass, fordi Jespers hjerte og kranspulsårer er i så dårlig forfatning.

Tårer i øjnene

– En sygeplejerske tager mig på skulderen lige efter meldingen og spørger, om jeg er ok. Der får jeg tårer i øjnene og bliver ked af det, for det blev pludselig en anden fremtid, jeg skal kigge ind i. Fra muligvis at kunne genoptage arbejdet en uge efter til en noget længere horisont. Den dom gør nas, siger Jesper Thygesen til bold.dk.

Vil tilbage til sæsonstarten

Viaplay-profilen fortæller heldigvis nu, at han nu et par uger efter operationerne efter omstændighederne har det OK.

Jesper Thygesen håber på at være retur på jobbet som fodboldekspert, når den danske Superliga fløjtes i gang igen i juli måned.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Jesper Thygesen på banen med sin nuværende tv-kollega Peter Kjær
Foto: Ritzau/Scanpix

Jesper Thygesen på banen med sin nuværende tv-kollega Peter Kjær

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden