Onsdag, 9. juni 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Pause i Familien fra Bryggen: Derfor stopper Didde i programmet

Linse og Didde
Linse og Didde
Foto: Kaspar Wenstrup
I eventuelt kommende sæsoner af "Familien fra Bryggen" kommer Didde Skjelmose ikke til at være en fast del af programmet.

Torsdag kunne man se det sidste afsnit i sæson 19 af ”Familien fra Bryggen”, og det er samtidig også det sidste i en længere periode.

Programmet, som har eksisteret i 10 år, holder nemlig pause på ubestemt tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Didde stopper

Når og hvis ”Familien fra Bryggen” vender tilbage, bliver det dog uden Linses trofaste ven, Didde Skjelmose.

- Det er simpelthen noget, jeg selv har valgt. Efter jeg gik ned med stress, er jeg nødt til at fravælge nogle ting, så det passede fint, at der kom en pause, fortæller hun til BT.

På Instagram åbnede Didde Skjelmose for nogle måneder siden op om, at hun har kæmpet med stress og depression i en periode, og det er altså også grunden til, at hun ikke er med i ”Familien fra Bryggen”, hvis det vender tilbage.

Didde Skjelmose bor og arbejder i Jylland, og det gør det sværere at få tingene til at hænge sammen, fordi mange af optagelserne foregår i København. 

Hun forklarer dog også til BT, at det ikke er udelukket, at hun kommer til at være med i ”Familien fra Bryggen”, men i så fald vil det være fordi, hun tilfældigvis er sammen med familien, når de optager programmet. Hun kommer således ikke til at være fast inventar i eventuelt kommende programmer. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden