Fredag, 14. maj 2021 — af Stine Ramlyng

Syg Familien fra Bryggen-stjerne: Nu giver Didde lyd fra sig

Linse Kessler og Didde Skjelmose
Linse Kessler og Didde Skjelmose
Foto: Kaspar Wenstrup
Der har været stille om Didde Skjelmose, siden hun 30. marts på sin instagramprofil åbent fortalte om, hvordan hun var blevet ramt af en depression og nu havde brug for tid til at komme sig. Men nu er der måske lys i mørket.

Seere af programmet "Familien fra Bryggen" har måske allerede spottet tegnene hos Didde Skjelmose, der i mange af optagelserne med bedsteveninden Linse Kessler både udviser - og taler meget om - stress, ensomhed og dårligt selvværd. Og desværre gik det kun ned ad bakke siden optagelserne af 19. sæson "Familien fra Bryggen".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Didde Skjelmose helt i knæ

Den 30. marts fortalte Didde Skjelmose på sin instagram-profil, at hun var helt i knæ, havde haft stress i lang tid og havde reageret så sent på kroppens signaler, at det havde udviklet sig til en decideret depression. Hun skrev også, at det var grunden til hendes tavshed, fordi hun i et meget langsomt tempo skulle "slikke sine sår" og "samle den gamle tøs op igen".

Aner lys i mørket

Siden har den "Familien fra Bryggen"-stjerne været meget stille på de sociale medier og har kun haft kræfter til at skrive om torsdagen, at et nyt afsnit "Familien på Bryggen" kunne ses om aftenen.

Men måske kan man nu ane lys i mørket for Didde Skjelmose efter mange ugers tavshed. Således lagde hun torsdag et opslag op med en mere munter anlagt tone, hvor hun blandt andet skrev, at det i dén grad har været en fest at lave "Familien fra Bryggen". I opslaget sendte hun også et dybfølt tak til de seere, der følger med i familien fra Bryggens liv fulgt af en masse grine-, hjerte og taknemmeligheds-smileys.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se billeder fra "Familien fra Bryggen" gennem tiden i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden