11. mar. 2022
Af Majken Munk

Stor dansk serie: Lars Mikkelsen får hovedrollen

Lars Mikkelsen
Lars Mikkelsen
Foto: Thomas Laursen
Lars Mikkelsen har fået hovedrollen i tredje sæson af en stor dansk serie, der forventes at få premiere senere i år.

Der er ikke meget, Lars Mikkelsen ikke kan.

Seerne har set ham brillere i store som små roller. For tiden er han aktuel i ”Borgen”, hvor han spiller Søren Ravn, der er kæreste med Katrine Fønsmark.

Snart spiller han hovedrollen i en anden dansk film.

En afslutning

Instruktør Christoffer Boe er nemlig klar til at afslutte sin trilogiserie ”Forhøret”, og denne gang er det med Lars Mikkelsen i hovedrollen.

Han spiller forretningsmanden Holger Lang, der står i spidsen for milliardkoncernen Lang Enterprises.

Holger Lang var også en del af første sæson af ”Forhøret”, hvor han havde udset sig Christina som sin arvtager, men det går i vasken, da hun dør pludseligt.

- Lars er som Holger Lang forførende, dragende og skræmmende på en og samme tid, hvilket er perfekt til en serie om mord, men også til Forhørets historie om forældre, deres forpligtigelser og den skyld, der følger med, når de ikke opfylder dem.

- For Holger Lang er også en del af dette komplekse familiespil. Da vi mødte ham første gang, var han en potentiel morder, men i denne sæson vil vi opleve, at han bringer os helt ind i mordets inderste cirkel for at afsløre alle dets hemmeligheder. Det bliver voldsomt, brutalt og forhåbentlig også stærkt underholdende, fortæller Christoffer Boe i en pressemeddelelse.

https://imgix.billedbladet.dk/forhoeret-3_lars-mik_622b0582a7aeb_iartiklen_0.jpg
Lars Mikkelsen spiller hovedrollen som Holger Lang i tredje sæson af "Forhøret".
Foto: Henrik Ohsten

Samler alle tråde

Seerne kan glæde sig til, at det i tredje sæson endelig afsløres, hvem der egentlig er bagmanden bag, for alle tråde leder tilbage til én person i midten.

- Mordet på Christina har vist sig at være mere fordækt og kompliceret, end hvad selv Bjørn troede. Men nu er tidspunktet kommet, hvor skylden skal placeres - det endelige punktum sættes - og det er fantastisk at kunne slutte historien i selskab med Lars Mikkelsen, fortæller Christoffer Boe.

Allerede fra første øjekast er der spænding, for Holger Lang får et opkald med en video af drabet på Christina, og det får ham til at rase.

Men det er også starten på hans søgen efter svar.

Tredje sæson af ”Forhøret” forventes at få premiere på Viaplay senere i år.

Læs mere om: