1. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se med i aften, når stjernerne ankommer til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Glæd dig til at følge med i alle de kendte, når de ankommer på den røde løber til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d'Angleterre fra klokken 17.10 fredag.

Følg med live, når kendte kvinder i flotte rober og med funklende smykker sammen med skarpt klædte herrer vil ankomme til Hotel d’Angleterre, når BILLED-BLADET er værter for årets store TV-GULD-fest.

Årets største TV-pris bliver uddelt

Til et brag af en gallafest kårer BILLED-BLADETs særligt udvalgte komité anført af chefredaktør Annemette Krakau årets stærkeste TV-dokumentar, og der skal også uddeles flere andre store priser til de mest populære danske TV-navne.

Feltet af nominerede har været stærkt igen i år, og det bliver utroligt spændende at få løftet sløret for, hvem der vinder.

Alt hvad hjertet kan begære

Forberedelserne til den fornemme begivenhed er i fuld gang, og fredag ankommer landets største kvindelige og mandlige skærmstjerner til en begivenhed, der byder på alt, hvad hjertet kan begære af god mad og drikke samt helt vidunderligt selskab.

I løbet af aftenen er der masser af underholdning og skøn musik på programmet.

Se med fra klokken 17.10 fredag

Husk at du kan se med, når over 200 gæster ankommer til Hotel d’Angleterre, og vi kan godt love, at de alle er klædt flot på til fest. Kvinderne i fornemme rober og med funklende smykker, og herrerne i skarptskårne habitter eller smoking.

Vi sender direkte TV fra BILLED-BLADETs Guld-fest fra klokken 17.10. Når festmiddagen skydes i gang kan du følge med i begivenhederne på billed-bladet.dk og facebook.

Læs mere om: