Onsdag, 8. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Viste boligen frem: Snart kan du følge ham og familien i et nyt tv-program

Nicki Pedersen
Nicki Pedersen.
Foto: Rasmus Luckmann / Warner Bros. Discovery
Tirsdag aften viste han sin bolig frem i ”Kender du typen?”, men snart kan du se meget mere til Nicki Pedersen, når han og familien springer ud i et tv-program.

Der er efterhånden en hel del kendte mennesker, der har inviteret den danske befolkning med indenfor i de helt private rammer.

Nu er turen kommet til speedwaykøreren Nicki Pedersen.

Sammen med familien byder han danskerne indenfor, når Warner Bros. Discovery har premiere på det nye tv-program ”Team Pedersen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en pressemeddelelse skrev Warner Bros. Discovery i slutningen af 2022, at det bliver et program med underholdende og humoristiske scener fra kendis-familiens eksklusive og spontane hverdag.

-  Det har været et vanvittigt år. Da vi startede med at optage, havde vi på ingen måde regnet med, at det skulle ende, som det gjorde. Tæppet blev trukket fuldstændig væk under mig fra det ene øjeblik til det andet. Men det har gjort, at seerne får et meget ’real’ billede af, hvem vi er – både på godt og ondt, siger Nicki Pedersen i pressemeddelelsen.

Team Pedersen
Team Pedersen.
Foto: Rasmus Luckmann / Warner Bros. Discovery

Udover Nicki Pedersen består ”teamet” af kæresten Anna Natascha Ohlin, Nickis to børn, Mikkeline og Mikkel samt Anna Nataschas datter Liva. Men også både Nickis mor og Anna Nataschas mor spiller en rolle i serien.

”Team Pedersen” kommer til at bestå af 10 afsnit, og får premiere på Kanal 5 og discovert+ den 9. februar.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden