27. mar. 2022
Af Marianne Singer

Vært hos dronningen: Derfor er det nervepirrende for Sofie Gråbøl

Sofie Gråbøl. 
Sofie Gråbøl.
Foto: Jesper Sunesen
For filmstjernen Sofie Gråbøl er det af en helt særlig grund nerveprirrende, når hun skal styre både seerne og dronningens gæster igennem TV2´s store gallashow "Palæerne danser" søndag aften.

For skuespiller Sofie Gråbøl er det uden tvivl nervepirrende, når hun søndag aften skal styre både seerne og dronningens gæster igennem TV2's store gallashow "Palæerne danser".

For selvom hun gennem årene har været stjernen i både store teaterforestillinger og film er det første gang, at hun skal være tv-vært.

Og så ved en så fornem forestilling, som aftenens med dronningen og hendes søstre som en slags medværter.

En helt ny måde

Amalienborgs fire palæer kan søndag aften opleves på en helt ny måde, når dronningen og hendes to søstre byder velkommen til festforestillingen ”Palæerne Danser”, som sendes direkte på TV2 klokken 20.00.

De tre søstres mor, dronning Ingrid, havde et særligt ønske om at lade de fire palæers riddersale danne ramme om hver sin koncert.

Dette bliver til virkelighed søndag aften, når der er premiere på fire balletstykker, hvor tidligere modtagere af Dronning Ingrids Hæderslegat danser, synger og spiller musik i de historiske sale.

Balletstykkerne er koreograferet af solist og koreograf Tobias Praetorius, og musikken er arrangeret af komponist Alexander McKenzie.

Læs mere om: