1. mar. 2013
Af af Ulrik Ulriksen

Video: Ghita Nørby om sin Robert, kærligheden og BILLED-BLADET

Ghita Nørby
Ghita Nørby
Foto: Lars Laursen
Der var lykønskninger i begge retninger, da skuespillerinden overraskede BILLED-BLADET med et stort tillykke med jubilæet.

Ghita Nørby var en af Robert-festens absolutte profiler, og da hun modtog sin Æres-Bodil, ville klapsalverne fra kolleger i film- og TV-branchen ikke næsten ikke stoppe.

Ghita måtte selv bede sine beundrere om at dæmpe den euforiske stemning i salen i Tivoli Hotel og Congress Center, før hun kunne komme til orde fra sin position på scenen. Naturligvis takkede Ghita for prisen, og så fortalte hun blandt andet om, hvor meget det betyder for hende, at kærlighed er en stor del af hendes liv.

Nede i salen sad én mand, der i mange år var Ghitas store kærlighed - eks-manden Svenn Skipper. Efter talen fra scenen fejrede Ghita triumfen med sin private Skipper. Og derefter gav hun sig tid til en snak med BILLED-BLADET.

I et kort og eksklusivt interview til BILLED-BLADET's website fortæller dansk films førstedame her om sine følelser til Robert-festen torsdag aften, og så afleverer hun en helt personlig og varm hilsen til Danmarks Royale ugeblad og vores mange læsere i anledning af BILLED-BLADETs 75 års fødselsdag.

Læs mere om: