Fredag, 17. februar 2023 — af Christinna Braun

Der er risiko for sang og højt humør: Christian Degn og Peter Mygind laver show sammen

Christian Degn og Peter Mygind. 
Christian Degn og Peter Mygind. 
Foto: Søren Jul Lamberth og Martin Høien
Christian Degn og Peter Mygind slår pjalterne samme.

”Advarsel! Der kan forekomme sang og højt humør!”

Sådan skriver skuespiller Peter Mygind i et opslag på Instagram, hvor han afslører en skøn nyhed.

Den 59-årige Peter Mygind har slået pjalterne sammen med den 43-årige tv-vært Christian Degn, og de to høje herrer er klar til at lave et show sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her vil Mygind og Degn levere et show til manden og hans livs kærlighed, skriver Peter Mygind og afslører, at showet ”Sæd og Farmænd” handler om at score, lave børn, ikke at lave børn, fødslen og at være far i et nyt liv.

”Min skønne kloge ven Christian Degn og jeg har lavet et show med alt til manden og hans livs kærlighed. Lær at score. At lave børn. At håndtere din nedsatte sædkvalitet – og at du absolut IKKE laver børn. Lær at være den perfekte mand på sidelinjen til en fødsel. At være far i et nyt liv. At forføre din kæreste igen og holde kærligheden i live. Så tag din partner, ven, kæreste, kollega eller familie under armen og kom til en underholdende og inspirerende aften, når to af Danmarks mest populære entertainere tager publikum med på en rejse fra livet som single til livet som far med personlige does and dont’s undervejs, som vi måske alle kan lære lidt af. Det bliver en talk med masser af show, grin og benhård lærdom fra deres egne liv. Glæd dig til at høre om deres første tåkrummende scoringer som teenagere. Hold dig for ørene, når de fortæller om deres seksuelle debut. Og åbn dit hjerte og hør om kampen for at blive far. Og hvordan man holder gnisten og kærligheden intakt i sit parforhold på 33. år.. Advarsel! Der kan forekomme sang og højt humør! Jeg håber vi ses derude😊”

Christian Degn har også delt den glædelige nyhed med ordene ”Jeg vil ud i Danmark og snakke om tabuer, følelser og kærlighed.”

De to tårnhøje entertainere optræder med deres show ”Sæd og Farmænd” i Aalborg, Odense, Randers, Esbjerg, Horsens og København.

Læs hele Peter Myginds opslag om showet ved at klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden