Tirsdag, 4. februar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Derfor er Årgang 0-Stephanie så glad for sit nye hjem

Stephanie Siguenza er blevet en del af en kernefamilie, efter hun er flyttet ind hos kæresten Jeff og hans familie, og det har givet hende mere stabilitet.

Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" har i længere tid boet hjemme hos kæresten Jeff og hans forældre, og for nylig har de fået indrettet en lille lejlighed på førstesalen i svigerforældrenes hus. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stephanie har endelig fået stabilitet

Og det har betydet rigtig meget for Stephanie, som har oplevet mange skift i sin barndom, at hun endelig er blevet en del af en kernefamilie.

- Det har helt klart givet mig noget mere stabilitet. Når vi kommer hjem, kommer man hjem til de samme personer, og man ved, hvem der er hjemme, og hvornår de kommer hjem, og man ved, hvor tingene er.

- Det er det samme hele tiden, så det har helt klart givet mig mere stabilitet, fortæller Stephanie Siguenza til BILLED-BLADET. 

En tæt familie

I begyndelsen havde hun dog svært ved at vænne sig til de nye omgivelser, og den måde familien fungerede på. 

- Da jeg kom ind her, havde jeg lidt svært ved, at de gjorde alle ting sammen. For det har jeg ikke været vant til, så det var lidt underligt. Jeg var rastløs og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, forklarer "Årgang 0"-stjernen, der i sin barndom har været vant til, at man gjorde tingene alene. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I galleriet herover kan du se billeder af Stephanie og Jeffs hjem i Slagelse. 

GALLERI: Hjemme hos Stephanie fra Årgang 0

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden