Onsdag, 6. maj 2020 - af Helle Skram de Fries

Derfor er Lisbeth Østergaard testet for corona

Lisbeth Østergaard.
Lisbeth Østergaard.
Foto: Dan Mariegaard
39-årige Lisbeth Østergaard har fået lavet en test for corona uden at have deciderede symptomer.
- Jeg har astma og skulle på lungeambulatoriet i Hvidovre. I forbindelse med det valgte de at teste mig for corona, forklarer den tidligere tv-vært Lisbeth Østergaard.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nu kan hun så glæde sig over at testen var negativ. På Instagram har Lisbeth Østergaard postet et foto efter det dejlige resultat, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.
Foto: Privat
- Det er jo rart at vide. Jeg har problemer med vejrtrækningen, men det er så ”bare” høfeberen, der driller lige nu, fortæller Lisbeth Østergaard.

Astma siden barnsben

-Jeg har haft astma, siden jeg gik i tredje klasse, så jeg er vant til ikke at kunne trække vejret. De sagde dengang, at jeg ville vokse fra det, men det er så ikke sket endnu. - Når folk spørger, hvordan det føles, plejer jeg at sige, de skal prøve at tage et sugerør i munden og så lave 30 høje knæløftningen – og kun trække vejret gennem sugerøret. Sådan føles det, forklarer Lisbeth Østergaard med et grin.

To små børn

Med to små børn, Carlo, der fylder to år den 12. maj og Viggo på fem, som Lisbeth Østergaard har sammen med sin mand, Ralf Østergaard Christensen, er det ekstra rart at vide, at den besværede vejrtrækning ikke skyldes corona.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden