Derfor fik Jesper Vollmer en blodprop

Annette Heick og Jesper Vollmer

Annette Heick og Jesper Vollmer

Foto: Dan Mariegaard
En kolesterolfejl var årsagen til, at Jesper Vollmer i begyndelsen af juni fik et ildebefindende, der viste sig at være to blodpropper i hjernen.

Hele familien fik et chok, da Jesper Vollmer i starten af juni blev ramt af to blodpropper i hjernen, men forskrækkelsen har lagt sig, fordi Jesper heldigvis har det meget bedre.

Og efter en masse undersøgelser er familien Heick/Vollmer nu blevet klogere på, hvad årsagen til Jespers blodpropper er. Det fortæller Annette Heick i denne uges Se og Hør

Arvelig kolesterolfejl

Til ugebladet fortæller hun, at lægerne har opdaget, at blodpropperne er opstået på grund af en arveligt disponering for forhøjet blodtryk og kolesteroltal.

- På sin vis er det en hjælp, for nu har vi fundet ud af, at Jesper har en arvelig "kolesterolfejl", som han har fra sin mor. Nu vil vi være opmærksomme på det i forhold til vores drenge, fortæller Annette Heick.

Annette Heick og Jesper Vollmer vil nu sørge for at deres to drenge, Eliot, 17, og Storm, 12, får taget en blodprøve hvert år, fra de fylder 18 år, så de kan holde øje med, om de har arvet kolesterolfejlen fra deres far.

Ramt af en ulykke i 2015

Det er ikke første gang at familien bliver ramt af ulykke. Tilbage i 2015 var de på ferie i Thailand, og her blev Jesper Vollmer ramt af en stor bølge og var i overhængende livsfare efter at have brækket nakken. 

Tålmodig genoptræning har dog fået den 47-årige kok godt tilbage til livet, og nu kæmper han for at komme godt videre fra de to blodpropper.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se de mange billeder hjemme fra Annette Heick og Jesper Vollmers skønne hjem:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden