Mandag, 20. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Derfor fik Sussi og Leo ikke børn

Sussi og Leo
Sussi og Leo
Foto: Lars Horn
Sussi og Leo dannede professionelt og privat parløb i flere end 50 år, men de fik aldrig børn.

Sussi og Leo var bare teenagere, da de blev kærester og påbegyndte deres musikalske parløb, men selv om de begge fandt deres livs kærlighed i en meget ung alder, har de aldrig fået børn.

- Jeg ville egentlig gerne have haft børn, da jeg var helt ung, men Leo turde ikke af sådan en fjollet grund, som at han var bange for, at jeg skulle dø under fødslen. Fordi jeg var så lille, at der kunne komme komplikationer, fortalte Sussi, da hun var med i "Til middag hos" i 2018. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både hun og Leo fortrød på et tidspunkt, at de ikke havde fået børn, men siden er de blevet glade for beslutningen. En tilværelse med småfolk ville nemlig ikke have harmoneret med det liv, som det musikalske ægtepar har haft gennem flere end 50 år.

- Med det natteliv, vi har haft, så passer det ikke til at have børn. Og slet ikke da vi fik fast arbejde på Skansen fem dage om ugen, forklarede Sussi til Se og Hør i 2016. 

I de seneste 20 år har Sussi og Leo rejst land og rige rundt for at optræde, men frem til 2003 spillede de fast på Skansen i Skagen, hvor de i mange år var et stort trækplaster.

Sussi og Leo har længe boet på deres gård i Saltum, og selv om de ikke selv har børn, blev de i 2018 plejeforældre til teenageren Lukas.

Han havde i mange år boet alene med sin mor, men hun kæmpede med en svær og langvarig depression, og derfor flyttede de begge ind hos morens onkel og tante – nemlig Sussi og Leo.

- Mor havde det ret dårligt på det tidspunkt, hvor Sussi og Leo pludselig ringede og sagde, at vi skulle bo hos dem. De ville ikke have, hun skulle indlægges på noget psykiatrisk halløj og få en masse piller. De ville tage sig af os, fortalte Lukas til DR i 2020, hvor man kunne følge ham og hans nye liv i programmet ”Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden