Mandag, 2. november 2020 - af Stine Ramlyng

Dét har kronprinsesse Mary, Stéphanie Surrugue og Danica Curcic tilfælles

Stephanie Surrugue, kronprinsesse Mary og Danica Curcic

Stephanie Surrugue, kronprinsesse Mary og Danica Curcic

Foto: Hanne Juul
Tre trendy kvinder var lørdag aften at finde på skærmen i forbindelse med tv-showet "Kronprinsparrets priser ". Og selv om de smykker sig med hver deres titel, så har de tre kendte kvinder en ting tilfælles.

Man skulle tro tv-vært Stephanie Surrugue, kronprinsesse Mary og skuespiller Danica Curcic havde talt sammen inden tv-showet "Kronprinsparrets priser".

Stærkt og stilfuldt look 

Alle tre kvinder havde nemlig smykket ørerne med såkalde statement- eller oversize øreringe, som længe har været en del af smykkemoden.

Smykker i overstørrelse skaber i sig selv et statement og kan sparke liv i selv en helt enkel garderobe, men kan også bæres til store gallakjoler og flot opsat hår. 

Nyd alle de smukke statementsmykker i galleriet herunder:

GALLERI: Kendte og kongelige med oversize øreringe (Foto: ALLER MEDIA)

Danica vandt Kronprinsparrets Kulturpris

Udover at smykke ørene med store guldøreringe, kunne skuespiller Danica, da aftenen var forbi også smykke sig med at have fået ros af kronprinsparret for sit store mod og sit kompromisløse kunstneriske bidrag, da hun modtog Kronprinsparrets Kulturpris. 

I denne uges BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 5. november, får du en stor og flot reportage fra den store tv-fest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden