Lørdag, 14. januar 2023 - af Majken Munk

Det sidste farvel til Lise Nørgaard: Familie og nære venner bærer hendes kiste

Lise Nørgaard. 
Lise Nørgaard. 
Foto: Lars H. Laursen
Når Lise Nørgaard bisættes fra Sankt Pauls Kirke i København, er det en blanding af familie og nære venner, der bærer kisten ud af kirken.

Journalist og forfatter Lise Nørgaard døde den 1. januar i en alder 105 år.

Lørdag den 14. januar tages den sidste afsked med hende fra Sankt Pauls Kirke i København, der udover familie, venner og bekendte også er åben for offentligheden.

Det er Lise Nørgaards nære veninde Kathrine Lilleør, der forestår bisættelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ligeledes er det en blanding af familiemedlemmer og nære venner, der har fået æren af at bære Lise Nørgaards kiste ud af kirken efter bisættelsen.

Af familiemedlemmer, der bærer kisten, er det Lise Nørgaards svigersøn Per Sørensen, der er pensioneret højesteretsdommer. Han er gift med Lise Nørgaards datter Bente Flindt Sørensen.

Lise Nørgaards barnebarn Kasper Flindt Myhre, der er søn af Lise Nørgaards Dorte Flindt Myhre, er også med til at bære kisten.

Det sammen er Alexander Flindt Hjælmhof, som er Lise Nørgaards oldebarn. Han er søn af hendes barnebarn Camilla Flindt Hjælmhof, som er datter af Bente Flindt Sørensen.

Af nære venner, der bærer kisten, er det professor Vincent Hendricks, Johannes Riis, som er forlægger, og hendes gode ven og private chauffør Hans-Jørgen Bøgfeldt.

Lise Nørgaard skal stedes til hvile på Sankt Ibs Kirkegård i Roskilde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden