Lørdag, 24. september 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Efter alvorligt cykelstyrt: Jens Jacob Juulsager til fest for dronningen i halskrave og armslynge

Jens Jacob Juulsager og Mette Abildgaard
Jens Jacob Juulsager og Mette Abildgaard
Foto: Birger Storm
I begyndelsen af september kom tidligere tv-vært Jens Jacob Juulsager alvorligt til skade i et cykelstyrt, men nu er han endelig blevet udskrevet, og fredag var han til fest for dronningen på Christiansborg Slot.

Fredag var regeringen, Folketinget og de danske EU-parlamentarikere inviteret til aftenselskab på Christiansborg Slot, og de kom alle i deres stiveste puds.

Tidligere tv-vært Jens Jacob Juulsager, som er gift med Mette Abildgaard fra Det Konservative Folkeparti, ankom som de øvrige herrer i kjole og hvidt, men han skilte sig i den grad ud fra mængden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alvorligt styrt

Jens Jacob Juulsager, der er kendt som vært på både DR Sporten og TV 2 Lorry, ankom nemlig med både halskrave og armslynge.

- Det går fremad hver dag. Jeg får rigtig god behandling både af dem, der står for min genoptræning, og jeg har fået fremragende behandling også på Rigshospitalet. Det går stille og roligt i den rigtige retning, fortalte Jens Jacob Juulsager, som har været indlagt på Rigshospitalet, efter han var ude for et alvorligt styrt på sin cykel i begyndelsen af september.

Heldigvis havde han cykelhjelm på under det alvorlige styrt, men han var alligevel så uheldig, at han blandt andet brækkede syv-otte ribben, fik et åbent brud på kravebenet, brækkede skulderbladet og fik et brud på sjette nakkehvirvel.

Det alvorlige styrt betød, at han ikke kunne følges med sin hustru til markeringerne af dronning Margrethes jubilæum 10. og 11. september, men ironisk nok var det netop festlighederne, der var indirekte årsag til hans styrt.

Laksko endte i forhjulet

Jens Jacob Juulsager manglede nemlig et par nye laksko til fejringen af majestæten. Han var på cykel, da han skulle hente sine nye laksko, og på meget uheldig vis endte posen med skoene med at ryge ind i forhjulet og dermed spænde ben for festlighederne og meget andet.

Derfor var han også ekstra glad for, at han nåede at blive klar til aftenselskabet.

Jens Jacob Juulsager havde iført sig de skinnende laksko til aftenselskabet. 
Foto: Birger Storm

- Så får jeg også glæde af de sko, som var med til at slå mig i gulvet. På en måde synes jeg, det var ærgerligt, hvis de ikke kom i brug i denne omgang. Det er nok noget af det eneste, der ikke tog skade ved mit styrt, så på den måde er jeg glad for, jeg fik dem på, fortalte Jens Jacob Juulsager med et smil, inden han og Mette Abildgaard fortsatte ind mod Riddersalen.

Jens Jacob Juulsager arbejder i dag hos Dansk Håndbold Forbund, hvor han er presseansvarlig for Herrelandsholdet.

I linket herunder kan man se billederne af de mange gæster til aftenselskabet. 

Jens Jacob Juulsager og Mette Abildgaard ved deres bryllup i 2016. 
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden